Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
Ledige stillinger

Enhetsleder på sykehjemmet - søknadsfrist 10. mars

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 10.02.2021 10:34:00
Trysil sykehjem

​Britt Støa har vært konstituert enhetsleder på sykehjemmet i over ett år samtidig som hun er enhetsleder for hjemmetjenesten. Fra 1. juni 2021 søker vi etter ny, fast enhetsleder på sykehjemmet.

Foto: Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

​Vi utvider søknadsfristen for enhetsleder på Trysil sykehjem til 10. mars.

​- Årsaken er tekniske problemer med søknadsportalen vår i helga. Vi oppfordrer alle som forsøkte å søke i helga - og andre kvalifiserte - til å prøve igjen innen søknadsfristen 10. mars, sier HR-leder Lasse Bolstad.

Sykehjemmet

Enhet for sykehjem har 76 institusjonsplasser, 6 avdelinger med nær 170 ansatte og en økonomisk ramme på cirka 90 millioner kroner.

Innsatstrapp

Hovedsatsningen i sektoren er å bidra til et tjenestetilbud (innsatstrapp) som gir de beste forutsetningene for å bo hjemme så lenge det er forsvarlig, og der igjennom å forebygge behov for heldøgns pleie og omsorg i institusjon. Vi prosjekterer også et nytt bo- og aktivitetssenter på Østhagen med opp mot 48 plasser.

Mer liv

Trysil kommune ligger godt fremme i bruk av velferdsteknologi, og vi er aktive støttespillere i HelseInn - et klyngesamarbeid for innovasjon i helsesektoren i Innlandet. Gjennom satsningen på kvalitetsreformen Leve hele livet jobber vi med å skape gode tjenester og mer liv i institusjonene gjennom kulturelle opplevelser, aktiv bruk av frivillige og pasientsikker tjenesteutøvelse.

Tillitsbasert

Vi trenger deg som søker utfordringer og vil bidra til en trygg og aktiv hverdag for eldre mennesker i Trysil.  Trysil kommune vektlegger myndiggjorte medarbeidere og tillitsbasert ledelse. Vi vil ha ledere som tør, vil og kan.

Gå til utlysningstekst.

Gå til søknadsskjema.

Sist oppdatert: 08.03.2021 08:23:26