Trysil kommunes teststasjon

Teststasjonen i Nybergsund er åpen for drop in kl. 10-17 alle dager.

Teststasjon foran samfunnshus - Klikk for stort bildeTrysil kommunes teststasjon i Nybergsund. Stina Brenden, Trysil kommune
Teststasjonen står på parkeringsplassen foran Nybergsund samfunnshus i Meierivegen 1. Telefonnumrene dit er 94 02 97 95. De har ikke kapasitet til å svare på SMS. Det er til tider stor trafikk på telefonen, så det kan være du må forsøke flere ganger.

Hvis du har behov for legehjelp, ringer du legevakta på 116 117.

Prioritering

Vi prioriterer å teste de som kommer til stasjonen, slik:

  • De som har symptomer og de som har blitt eksponert for smitte.
  • Grensependlere som uavhengig av vaksinasjonsstatus skal testes en gang i uka.
  • De som kommer inn i landet. De skal testes innen 24 timer, enten på teststasjonen eller ved å ta selvtest. Mobilbilde av resultat av selvtest er god nok dokumentasjon for politiet. Slike selvtester må de kjøpe selv, på apotek eller i butikker.
    OBS! De som er på dagstur til Norge, må teste seg mens de er her.
  • Har vi kapasitet, tilbyr vi også testing av de som skal reise ut av landet og som trenger negativ test før avreise. I slike tilfeller koster hurtigtest 500 kroner og PCR-test 850 kroner. I andre tilfeller er testing på teststasjonen gratis.

Testing og selvtester

I åpningstida er det teststasjonen har ansvar for all testing og utlevering av selvtester i Trysil. Hurtigtester som tas der, blir registrert digitalt, og du kan få både skriftlig og digital bekreftelse. Selvtester må du selv dokumentere med mobilbilde av testresultatet. PCR-tester blir sendt til laboratoriet daglig. Svartida er 1-3 døgn.

Gå til mer informasjon om innreisereglene

Til toppen