Korona

Det har ikke vært noen nye smittetilfeller i Trysil siden 3. mai.

Se oppdatert koronainformasjon

Vi vaksinerer nå aldersgruppa 55-64 år med underliggende sykdommer/tilstander.

Se oppdatert vaksineinformasjon

Teststasjon for korona på Østby

​Trysil kommunes teststasjon på Østby er åpen alle dager kl. 8-21.

Testbrakke - Klikk for stort bildeKoronatestinga på Østby foregår i denne brakka ved tollstasjonen. Roger Holmstrøm Eriksfaldet, Trysil kommune
Nesten alle som kommer til Norge fra utlandet, skal testes for korona på grensen. Testen er gratis. Det er gjort noen unntak fra testplikten.

Erstatter ikke

Merk at den obligatoriske testen ikke erstatter kravet om at alle skal ha med seg attest på at de har avlagt negativ covid-19-test de siste 24 timene, kravet om utfylt registreringsskjema eller karantenekravet.

Hurtigtest

Teststasjonen står ved tollstasjonen på Østre Trysilveg 1539 og er åpen kl. 8-21 alle dager. Alle må vente der til testresultatet er klart.

En grenseovergang

Bare én grenseovergang i Trysil er åpen for de som skal krysse grensa fra Sverige; riksveg 25 ved Støa. Det er bare tillatt å krysse grensa når teststasjonen er åpen, altså kl. 8-21.

Stengte overganger

Statens vegvesen har gitt Innlandet politidistrikt tillatelse til å stenge alle grenseovergangene på fylkesvegene i Innlandet. For Trysils del gjelder det ​26 Elvdalsvegen, 2166 Borveggvegen, 2168 Flermoen og 2170 Skårvegen. 

Mer informasjon

Information in English

Til toppen