Koronainformasjon fra Trysil kommune

 

Teststasjonen

Trysil kommunes teststasjon står i Meierivegen 1 i Nybergsund, det vil si på parkeringsplassen foran Nybergsund samfunnshus. Den er åpen for drop in alle dager kl. 10-17.

Skal du bestille time for testing eller har spørsmål om testing, ring 94 02 97 95 i åpningstida. De har ikke kapasitet til å svare på SMS. Det er stor trafikk på telefonen, så om du ikke får svar, forsøk igjen. Du kan også bare møte opp der for å bli testet. Du må regne med noe ventetid.

Du kan også sende e-post til Trysil.koronainfo@trysil.kommune.no.

Symptomer og testing

Ved symptomer på luftveisinfeksjoner som feber, hoste, sår hals eller nedsatt almenntilstand – hold deg hjemme! Alle som har mistanke om at de har blitt eksponert for, eller har symptomer på covid-19, bør teste seg. Ring testtelefonen 94 02 97 95 og bestill time mandag-søndag kl. 10-17, eller møt opp i Meierivegen 1 i Nybergsund.

Koronatelefon

Har du andre spørsmål om korona, ringer du koronatelefonen på 47 77 12 12.

Legetilsyn

Hvis du får luftveisinfeksjoner og trenger tilsyn av lege, ring legevakta på tlf. 116 117. Det er svært viktig at ingen drar rett på legevakta uten først å ha kontaktet denne.

Vaksinering

Har du spørsmål om koronavaksinering, ring 94 00 13 75 (mandag-fredag kl. 8-15) eller send e-post til koronavaksine@trysil.kommune.no

Smittesporingsteamet

Vakttelefon til smittesporingsteamet for henvendelser fra andre kommuner og nasjonale myndigheter er 47 48 76 56. Dit ringer du også for å melde om positiv selvtest dersom du ikke får lagt den inn i registreringsskjemaet selv. Telefonen er bemannet hverdager kl. 8-21 og lørdager og røde dager kl. 10-18. Ved hastesaker, ring legevakta på 116 117.

Nyheter

Trysil kommune gir fortløpende informasjon om pandemien under Aktuelt. Vær oppmerksom på at det er det som står i de nyeste artiklene som gjelder, i de tilfellene vi har eldre artikler med annen informasjon.

Aktuelt

Luftveissymptomer? Dette gjør du

FHI har laget et enkelt, men effektivt skjema du kan følge.

Forkjølet? Bare litt?

Vi minner om at ingen skal gå inn på legesenteret hvis de har feber, hoste eller tung pust.

Smittevern-ros til næringsdrivende

Vi sjekket smittevernet på flere restauranter og butikker sist helg og fant ingen avvik.

Sjekk koronasertifikatet ditt

Det kan være lurt å sjekke om koronasertifikatet ditt har riktige opplysninger.

Koronakart for Innlandet

Statsforvalteren i Innlandet har en kartløsning der du kan følge med på koronautviklingen i fylket.

Til toppen