Korona

Det har ikke vært noen nye smittetilfeller i Trysil siden 3. mai.

Se oppdatert koronainformasjon

Vi vaksinerer nå aldersgruppa 55-64 år med underliggende sykdommer/tilstander.

Se oppdatert vaksineinformasjon

Koronainformasjon

Vi har alle et ansvar for å begrense spredningen av koronaviruset. Vær nøye med håndvask, host i armkroken, bruk engangsservietter og bli hjemme hvis du har symptom på luftveisinfeksjon. 

Trysil kommune gir fortløpende informasjon under Aktuelt lenger ned på denne siden. Vær oppmerksom på at det er det som står i de nyeste artiklene som gjelder i de tilfellene vi har eldre artikler med annen informasjon.

Koronatelefon

Trysil kommune åpnet egen koronatelefon 13. mars 2020. Har du spørsmål om testing, kan du ringe 40 40 96 30 mandag-fredag kl. 8-15. Lurer du på noe annet om koronaviruset, f.eks. om karantene og innreise til Norge, ringer du 94 02 38 96 eller sender e-post til Trysil.koronainfo@trysil.kommune.no

Smittesporing

Vakttelefon til smittesporingsteamet for henvendelser fra andre kommuner og nasjonale myndigheter 62 44 87 35. Telefonen er bemannet mandag-fredag kl. 10-21 og lørdag kl. 12-16. Ved hastesaker, ring legevaktsentralen på 116 117

Testing

Alle som har mistanke om at de har blitt eksponert eller har symptomer på covid-19 skal tilbys test. Ring koronatelefonen 40 40 96 30 for å bestille time mandag-fredag.

Les mer om testkriterier på Folkehelseinstituttets side.

Legetilsyn

Dersom du trenger tilsyn av lege, eller hvis du får luftveissymptomer på helg, ring legevakta på tlf. 116 117. Det er svært viktig at ingen drar rett på legevakta uten først å ha kontaktet denne.

Symptomer

Covid-19 har ofte følgende symptomer; feber, hoste, tung pust, tap av smak- eller luktesans, sår hals, eller sykdomsfølelse.

Gå til informasjon om koronavaksinering i Trysil.

Aktuelt

Dagpendlere får krysse grensa

Dagpendlere fra Sverige kan igjen komme til Trysil på jobb.

Gjeldende karanteneregler

Det er kjempeviktig at alle som er i karantene - enten det er innreise- eller smittekarantene - følger reglene.

Til toppen