Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
Husk

Sjekk om du får varsel om vannavstenging med mer

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 29.09.2017 10:00:00
Forsiden til servicevarsling.no

​På servicevarsling.no kan du sjekke om du er registrert med riktig telefonnummer og adresse for å motta meldinger om for eksempel vannavstenging i Trysil kommune.

​Trysil kommune varsler om stenging av vann og brudd på ledningsnettet via SMS eller telefon. Sjekk om du får slike varsler.

​På nettsiden servicevarsling.no kan du sjekke om du er registrert med riktig telefonnummer og adresse. Er du ikke, kan du selv gå inn og endre.

Pinkode

Du klikker på Sjekk din oppføring, oppgir hjemkommune og mobiltelefonnummeret ditt. Da vil du få tilsendt en pinkode på telefonen. Den logger du deg inn med. Hvis du trenger hjelp til dette, kan du kontakte servicetorget i Trysil rådhus mandag-fredag kl. 9-15. Husk å ha med telefonen du ønsker varsler til, slik at de får tak i pinkoden som de trenger for å endre opplysninger for deg.

Pårørende

Du kan legge inn flere adresser du vil varsles om, også i andre kommuner som bruker systemet. Du kan registrere både hjemmeadressa di, adressa til fritidsboligen og adressa til andre du vil ha varsel om vannavstenging hos, for eksempel hvis du har gamle foreldre som bor hjemme, eller du har et firma du vil ha varsel om på privattelefonen din.

Type varsler

Teknisk sjef Hans Martin Aas sier at Trysil kommune bruker dette varslingssystemet i hovedsak for å varsle om hendelser innen vann og avløp. Men vi bruker det også i beredskapssammenheng, for eksempel brukte vi det i vår for å varsle berørte om stengte veger under flommen. Berørte er i denne sammenheng de som eier, eller er bosatt på berørte eiendommer. Dessuten ble systemet brukt i sommer for å varsle sentrumsbeboere og næringsdrivende om arbeidet med sentrumsplanen.

Sist oppdatert: 21.12.2017 12:04:31