Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Jobbe

​​​​​I Trysil finner du både jobber som krever fagutdanning og jobber som krever akademisk utdanning. Kommunen har mange sysselsatte i offentlig sektor, særlig innen helse og oppvekst. I privat sektor er det muligheter for jobb innen blant annet reiseliv, ulike handels- og serviceyrker, bygg og anlegg, industri og primærnæring. Ikke alle jobber blir lyst ut, så det kan være lurt å ta direkte kontakt med potensielle arbeidsgivere.

Trysil ligger i dagpendleravstand til flere store kunnskapsbedrifter i nabokommunene Elverum og Åmot, som Forsvaret, Sykehuset Innlandet og Høgskolen i Hedmark. Fra Trysil sentrum er det 45 minutter til Elverum og 1 time til Rena.
 
Ønsker du å ta med deg bedriften din til Trysil? Da er du i godt selskap. De senere årene er det flere som har tatt med seg virksomheten sin hit, alt fra håndverkere til kunnskapsbedrifter. Vi ønsker oss flere næringsdrivende som ser muligheter, og som sammen kan ta hele kommunen i bruk. Fra Trysil sentrum tar det bare 2 timer til hovedflyplassen på Gardermoen og 2,5 time til Oslo. Den korte avstanden til sentrale strøk er noe våre næringsdrivende nyter godt av. 

 Kontakt oss

 Glimt fra arbeidslivet i Trysil

Trysil Flis og malersenterGjerfloen_Fluefiske_Foto_Snorre.GroennaessHelsestasjonen_foto_Runa.E.Skyrudhmag10 Erling Rønning Coop MegaTrysil Flis og malersenterServicetorget_Ellen_foto_Trysil.KommuneSkiskole_foto_Ola.MatssonSkogsarbeid_foto_Runa.E.SkyrudSkriveprosjekt_barneskole_foto_Johan.DerckxTepas_foto_Harald.Nyberg
Sist oppdatert: 04.02.2019 11:15:51