Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på

Fra svensk sommerperle og dansk metropol til Trysil

Kvinne og mann står bak disk med kassaapparat i sportsbutikk

​Jenny Engfeldt og Stefan Bjørnstrup har overtatt G-sportbutikken i Hagebæk-
senteret.

Foto: Runa Eggen, Trysil kommune

 

Jenny Engfeldt kom til Trysil fra sommerperlen Gotland og Stefan Bjørnstrup fra metropolen København. Nå driver de G-sport-butikken på Hagebæksenteret.

- Vi kom til Trysil i 2006 for å jobbe sesong på Peppes. Så ble det flere sesonger. På Peppes fant vi også tonen på det personlige plan, smiler de to som har vært helårstryslinger siden 2011. 

Fra restaurant til sport

I høst tok paret et nytt skritt. Fra Peppes gikk ferden til sportsbransjen og G-sport midt på Bygda. Jenny og Stefan er de nye driverne. De overtok butikken etter Hilde M. og Juul Arne Norum. Stefan jobber fremdeles litt på Peppes, men fra 1. november er det sport på heltid som gjelder. 

Fortsatt service

- Vi trives!  Det er en helt annen bransje, og mye er nytt, men vi får så god hjelp av de tre kollegaene som har jobbet i butikken i mange år, samt at G-sportkjeden tar godt vare på oss og gir opplæring og informasjon. Selv om produktene vi skal selge, er andre enn før, så handler det om service, og service har vi jo jobbet med i mange år. Klart det er rart å forlate Peppes etter så mange år, men det føles også veldig bra, sier paret.

Danmark er for flatt

Kan dere si litt  om hvorfor dere trives i Trysil? spør vi.

- Vi føler oss velkomne og ble tatt godt imot. Tryslingene er hyggelige folk. Og så synes vi Trysil er akkurat passe stort. Mijøet og omgivelsene passer også med det vi liker å gjøre. Danmark er jo flatt, smiler Jenny og ser bort på samboeren.

Vi ønsker Jenny og Stefan lykke til! 
 

Skrevet av prosjektmedarbeider i Trysils tilflytterprosjekt Runa Eggen

 Mer informasjon

Sist oppdatert: 19.03.2015 15:21:11