Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
Bredbånd

Nødvendig med to avtaler for bredbånd

Av: Grete Myrvold Rydje | Publisert: 15.07.2020 09:36:36
Datafigurer tar hverandre i hånda fra hver sin skjerm

​De som vil ha høyhastighetsbredbånd i siste utbyggingsetappe i Trysil, må både tegne abonnement hos Telenor og inngå egenandelsavtale med Trysil kommune.

Bor du ett av de siste utbyggingsområdene for bredbånd i Trysil? Husk at du må tegne avtale med både Trysil kommune og Telenor.

​Telenors selger har vært på siste runde med dørsalg i Trysil i forbindelse med den siste bredbåndetappen.

To avtaler

- Han møtte mange hyggelige tryslinger som ville bestille abonnement hos Telenor. Flere hadde nemlig tegnet egenandelsavtale med kommunen før, men ikke bestilt abonnement hos Telenor. Begge avtalene må være på plass for at bestillinga av fiber skal være gjeldende, sier Trysils bredbåndkontakt Marianne Fjelltveit.

Egenandelsavtale

Trysil kommunestyre har vedtatt at alle som ønsker bredbånd i de gjenstående områdene, må betale en egenandel på 5 000 kroner. Fakturaen sendes ikke før bredbåndet er installert. Områdene er Elvdalen, Sætre-Vest til Nysæter, Vestsidevegen, Nybergsund nord til Innbygda, Nybergsund sør, Grøtbekklia, Kjernmoen, Søre Osen, Baksjøberget, Munksjøberget, Storsvea, Nyhus og Varaholla, Grøndalen, Korsberget, Øverbygda, Buflodgrenda, Flendalen, Bakksætra, Borgsætra og Ørsjøsætra, Fjellbygda, Grambolia, Knetten og Sørli, Østby omegn, Kvernmosæter, Løbergsæter, Grønland, Nesvollberget, Storbekken, Løvåsen, Bekkevang, Høgåsen, Eltdalen, Bergevegen, Lundbergsvegen, Opsethvegen, Myre, Nordhaug, Tørberget og Midtskogsberget, Rysjølia, Lutnes, Bustad, Skjærberget, Plassen og Vestsjøberget.

Fritidsboliger

- Mange eiere av fritidsboliger har levert egenandelsavtale og venter på tilbakemelding fra Telenor på om de vil få et tilbud eller ikke. Jeg har sendt Telenor ei liste med godt over 100 adresser. Disse vil Telenor nå vurdere for å se på om det er lønnsomt for dem å tilby fiber til fritidsboliger uten at det medfører forsinkelser i utbygginga til fastboende, sier Marianne.

Hun vil gi beskjed til hver enkelt så snart Telenor har tatt sin beslutning. Det kan skje i løpet av et par uker, men det kan også drøye til ut i august på grunn av ferie.

Spørsmål?

Er du usikker på om du har levert egenandelsavtale, eller har andre spørsmål, kontakter du bredbåndkontakten på ​bredband@trysil.kommune.no, tlf. 458 76 766 (mandag-fredag kl. 8.30-15).

Egenandelsavtalen finner du under Mer informasjon, eller du får den hos bredbåndkontakten og på servicetorget i Trysil rådhus. Skriv den ut, fyll i, skann den inn igjen og send den til bredband@trysil.kommune.no eller Trysil kommune, postboks 200, 2421 Trysil eller på servicetorget.

 

 

Sist oppdatert: 15.07.2020 10:01:45