Korona

Ingen har testet positivt på korona i Trysil denne uka.
Se oppdatert koronainformasjon

Vi er snart ferdige med første dose til siste gruppe, friske i alderen 25-39 år.
Se oppdatert vaksineinformasjon

Koronatelefoner

Spørsmål om korona: 94 02 38 96 (mandag-fredag kl. 8-15), Trysil.koronainfo@trysil.kommune.no
Spørsmål om testing: 40 40 96 30 (mandag-fredag kl. 8-15 - utenom kontortid legevakt 116 117)
Spørsmål om vaksinering: 94 00 13 75 (mandag-fredag kl. 8-15), koronavaksine@trysil.kommune.no

Vivian Zahl Olsen stiller ut på Galleri Vågal

Kunstneren er både tegner, grafiker og illustratør.

Kunst - Klikk for stort bilde Galleri Vågal Vivian Zahl Olsen er utdannet ved Statens håndverks- og kunstindustriskole. Hennes mest kjente TV arbeider er Fru Pigalopp, Flode, Sommeren på Mirabelløya og Puslespill. Hun har også laget flere store serier for både norsk og dansk fjernsyn.

Kunstneren har illustrert over 70 bøker. Mest kjente er Flode alene, Kroppen, Barnas Beste, Barnas egen sangbok pluss diverse bøker om Fru Pigalopp. Zahl Olsen har mottatt flere priser både i Norge og utlandet blant annet Kongens fortjenstmedalje.

Salgsutstillingen kan besøkes tirsdag-søndag kl. 11 til 16 fram til 28. august.

Galleri Vågal ønsker alle hjertelig velkommen til en spennende utstilling i sommer.