Regler ved innreise til Norge/rules upon entry into Norway

Fra 26. november er reglene for innreise til Norge skjerpet.
Klikk her og sjekk hva som gjelder

Norway has stricter entry restrictions from 26 November.
Qlick here to see the new measures that has entered into force

Vinneren av avstandsmålinga er kåret

Stein Jarle Johnsen gjettet bare 15 millimeter feil og vant dermed hele konkurransen på Tryvis.

Bjørn Olsen og Stein Jarle Johnsen - Klikk for stort bildeBjørn Olsen overrekker premien til vinner Stein Jarle Johnsen. Ramona Nordnes, Trysil kommune Den tradisjonsrike yrkes- og utdanningsmessen på Trysil videregående skole gikk av stabelen 9. november. Vi stilte med ansatte fra helsesektoren, forvaltning og teknisk drift, samt læreplasskoordinatoren.

Konkurranse

- På vår stand hadde vi en avstandsmålingskonkurranse hvor oppgaven var å anslå avstanden fra bordkanten på standen og bort til nærmeste vegg. Avstanden skulle beregnes ned til tre desimaler. Riktig svar var 5,736 meter og vinneren ble Stein Jarle Johnsen som går på Trysil ungdomsskole. Han tippet 5,721 og bommet altså bare med 15 millimeter - det er imponerende, sier næringsrådgiver Bjørn Olsen.

Næringsavdelingen står for premien som er to store pizza og en stor brus fra Trysil Pizza og Grill.

Vi gratulerer!