Vellykket Skeiv Kafé

Initiativtaker og leder i TrysilPride Lisanne Freudenborg og resten av styret er storfornøyde etter historiens første skeive kafé i Trysil.

 Louise Eriksson, Linn Øivang og Lisanne Freudenborg - Klikk for stort bildeLouise Eriksson, Linn Øivang og Lisanne Freudenborg fra styret i TrysilPride var storfornøyde etter den første skeive kaféen i Trysil. Stine Akre, Trysil kommune
Foreningen TrysilPride er nå offisielt stiftet. Det var styret som arrangerte denne kvelden. De hadde gjort det veldig hyggelig i vestibylen der de serverte kaffe og kaker. Foreningens leder Lisanne Freudenborg er veldig fornøyd med at hele 19 personer var innom kaféen i løpet av kvelden, sier kultursjef Anne Sætre.

Åpent og inkluderende

Varaordfører Stine Akre avduket foreningens logo som Charlotte Nerberg har designet. I talen sin understreket hun 
viktigheten av å ha et åpent og inkluderende samfunn og at alle får lov til å være seg selv.

- Skeiv Kafé er en viktig møteplass, sa hun. 

Også en begeistret Katarina Sortodden fra Foreningen for Transpersoner i Norge holdt tale.

Samarbeid med kommunen

- Trysil kommune og kulturavdelingen har vært med foreningen TrysilPride som støtte i oppstartsfasen. Vi er veldig glade for at foreningen har fått en så god start. Styret har gjort en kjempeinnsats, og vi gratulerer med opprettelsen av foreningen og Skeiv Kafé, sier Anne som ser fram til videre samarbeid og TrysilPride som skal markeres 1.-3.juli. 

Bildeglimt fra Skeiv Kafé 

Til toppen