Vellykket oppstartsmøte for TrysilPride

Bra oppmøte og masse gode ideer oppsummerer TrysilPrides første møte.

Oppstartsmøte TrysilPride - Klikk for stort bildeFra venstre: Stine Akre (varaordfører), Julia Amelia Bøhmer (nestleder Fri Innlandet), Lisanne Freudenborg (initiativtaker TrysilPride), Torstein Myromslien (prideansvarlig Fri Innlandet), Ole Håvard Voicu-Lundvold (leder Fri Innlandet) og Anne N. Sætre (kultursjef). Privat Initiativtakerne til oppstartsmøtet 18. januar 2022 var Lisanne Freudenborg og kulturavdelingen.

- Målet for møtet var å få med flere til å utvikle TrysilPride med arrangementer som TrysilPride kafe, TrysilPride parade og TrysilPride kino, samt en egen TrysilPride logo, forteller kultursjef Anne N. Sætre.

Vellykket møte

På møtet deltok 15 personer inkludert arrangørene og styret til Foreningen Fri Innlandet. - Vi er veldig fornøyd med oppmøtet, og det var også veldig hyggelig at Foreningen Fri Innlandet kom til Trysil, sier Anne.

På møtet var også Trysil ungdomsråd representert, og de skal jobbe videre med hvordan de kan bidra i TrysilPride.

Oppstartsmøtet

Dette ble kveldens program:

  • Åpning og introduksjon v/Lisanne Freudenborg
  • Velkommen v/kultursjef Anne N. Sætre
  • Hilsen fra varaordfører Stine Akre
  • Presentasjon av Foreningen Fri Innlandet, hvorfor pride er viktig og hva de kan bistå TrysilPride med v/ Ole Håvard Voicu-Lundvold og Torstein Myromslien
  • Informasjon/presentasjon av TrysilPride med spørsmålsrunde v/Lisanne Freudenborg

Mål

Et av målene til TrysilPride er å bidra til økt kunnskap om LHBTQIA+ og samtidig være en støtte og et forbilde for alle LHBTQIA+. I Trysil skal alle kunne kjenne seg velkommen året rundt, uansett legning.

TrysilPride 1.-3.7.2022

TrysilPride inviterer til en helg med parade, stands, workshops, skeiv kafe, kino, taler, opptredener, utstilling, frokost, messe i Trysil kirke med mer. Helga er koordinert med andre pride-arrangement i Innlandet.

Vil du være med?

Det er allerede mange gode ideer for hva TrysilPride skal være og inneholde. Dette blir det jobbet videre med i en egen forening for TrysilPride. Men hvis det er flere som ønsker å være med, kontakt Lisanne på kontakt@trysilpride.no.

- Og husk du må ikke være skeiv for å bli med, alle er velkommen til å ta kontakt, sier Lisanne.

På Facebook kan du også melde deg inn i gruppen TrysilPride.

Kontakt oss

Anne Norderhaug Sætre
Kultursjef
E-post
Telefon 905 15 159
Til toppen