Velkommen til feiring av frivillighetsprisvinneren gågruppa på Borgtun

Prisen deles ut fredag 9. desember kl. 14 på arbeidsstua på Trysil bo- og aktivitetssenter.

Kari Holmseth, Ida Busk, Målfrid Øvergård og Arne Moren - Klikk for stort bildeDette er gågruppa på Borgtun: Kari Holmseth, Ida Busk, Målfrid Øvergård og Arne Moren. Elisabeth Sakrisson, Trysil kommune

Trysil kommunes frivillighetspris 2022 er tildelt gågruppa på Borgtun.

- Alle som ønsker det er hjertelig velkommen på arbeidsstua på Trysil bo- og aktivitetssenter til en liten markering for å hedre prisvinneren, sier frivilligkoordinator Ester Borg Rasmussen.

Prisen overrekkes av ordfører Erik Sletten, og det serveres kaffe og kake.

Begrunnelsen

I Trysil er vi så heldige å ha ei gruppe med frivillige som bistår kommunen i sitt arbeide. Flere ganger i uka møter fire dedikerte personer opp på Borgtun og tar med seg beboere ut på tur i frisk luft i nærmiljøet. Dette har de trofast gjort i 10-12 år, med glede og medmenneskelighet. Et flott eksempel på samarbeid mellom det offentlige og det frivillige.

Så i frivillighetens år 2022, er det med stor glede vi i år tildeler frivillighetsprisen til Gågruppa på Borgtun. Gågruppa består av Arne Moren, Ida Busk, Kari Holmseth og Målfrid Øvergård.

Vi håper dere fortsetter med dette flotte arbeidet som frivillighetens ambassadører i samarbeid med kommunen.

Gratulerer så mye med prisen. Vi håper å se dere ute på tur i mange år framover og oppfordrer flere til å følge deres eksempel.

Vi gratulerer gågruppa på Borgtun så mye med frivillighetsprisen!

Trysil, 10.11.2022

Hovedutvalg for helse, omsorg og sosial