Trysilrussen tar krafttak mot kreft

Trysilrussen fortsetter den fine tradisjonen med å samle inn penger til kreftforskning.

To russ og 14 politikere utenfor Trysil rådhus - Klikk for stort bildeOver halve kommunestyret møtte opp for å rose russen og ønske dem lykke til med innsamlingsaksjonen. Varaordfører Stine Akre overrakte 5 000 kroner fra kommunen til aksjonslederne Viktoria Øvrevik og Hanne te Walvaart. Monika Søberg, Lokalavisa Trysil-Engerdal

Aksjonslederne skriver:

Russen i Trysil arrangerer Krafttak mot kreft for å samle inn penger til forskning på kreft med spredning.

Får du en kreftdiagnose, er statistikken på din side: Tre av fire overlever kreft i Norge i dag. Men med kreften følger frykten for det som er enda verre. Ordet ingen kreftpasienter eller pårørende vil høre, er spredning. Heldigvis overlever flere også kreft med spredning. Selv merkelappen uhelbredelig er ingen endelig beskjed. Den betyr bare at det ikke er noen behandling som kan ta knekken på akkurat den type kreft med spredning – akkurat nå. For alle som har kreft med spredning – og for alle som er glade i dem – finnes det håp: Du må bare leve litt til, og litt til, og litt til. Kreftforskere i Norge og resten av verden gjør hver eneste dag store og små fremskritt som gir oss nye, bedre og mer treffsikre behandlingsmetoder. Litt mer tid kan bety alt!

Innsamlingsaksjonen

Trysilrussens bidrag til å støtte Krafttak mot kreft er å gå som bøssebærere 16. og 17. mars. Vi har bøsser med QR-kode og vippsnummer. Etter koronapandemien har Kreftforeningen bestemt at vi ikke skal ha bøsser for kontanter.

Du kan også støtte aksjonen ved å gi et valgfritt beløp på den digitale bøssen vår, eller ved å vippse til 441122. Eller du kan sende SMS til 2277 med kodeordet GI. Da gir du automatisk 250 kroner. Det er fint om de som vil bidra, gjør det i løpet av april. Men det er aldri for sent.

Tusen takk for støtten! Og tusen takk også til Trysil kommune som ga 5 000 kroner til aksjonen da vi møtte deler av kommunestyret 15. mars.

Hilsen Trysilrussen 2023

Støtt Krafttak mot kreft på Trysilrussens digitale bøsse 

Victoria Øvrevik, Hanne te Walvaart og Stine Akre med sjekk på 5 000 kroner - Klikk for stort bildeTrysilrussens aksjonsledere Viktoria Øvrevik og Hanne te Walvaart tjuvstartet Krafttak mot kreft-aksjonen ved å motta 5 000 kroner fra Trysil kommune, overlevert av varaordfører Stine Akre. Monika Søberg, Lokalavisa Trysil-Engerdal
Til toppen