Trysilmila på Østby

Østby Idrettslag arrangerer terrengløpet Trysilmila lørdag 13. august.

Sti på grusveg - Klikk for stort bildeØstby Idrettslag gjentar suksessen fra i fjor og arrangerer Trysilmila lørdag 13. august. Denne gangen er løpet også en del av Trysildobbelen 2022. Marit Moberg Leder i ØIL Marit Moberg forteller dette om terrengløpet:

- Trysilmila er et mosjonsløp for alle. Start og mål er på den nye Østby skistadion ved Østby samfunnshus. Det er variert terreng hovedsakelig på sti og grusvei, og deler av løypa går på folkestien/lysløypa og i skimaratonløypa. Trysilmila er en del av Trysildobbelen - sammen med Trysil Skimaraton. I fjor ble Trysilmila arrangert for første gang og ble en suksess. Vi fikk et flott løp med fine forhold med til sammen rundt 100 startende. I år håper vi enda flere har lyst til å være med.

Distansene

  • 6,5 eller 10 kilometer med tidtaking. Kort runde starter kl. 13 og lang runde starter kl. 14.
  • trimløyper uten tidtaking på 2,5, 6,5 eller 10 kilometer med start kl. 12-13
  • barneløpet starter kl. 12.15

Premier til alle barn og premier til de tre beste i hver klasse på tid. I tillegg blir det trekningspremier blant alle startende.

Startkontingent og påmelding

Rennkontoret er på Østby samfunnshus. 10 kilometer løpet koster 290 kroner, 6,5 kilometer løpet koster 240 kroner og trimløypene koster 190 kroner. Ved etteranmelding kommer et tillegg på 50 kroner. Frist for forhåndspåmelding er 10. august. Etteranmelding kan gjøres fram til løpsstart.

Gå til påmelding

Gå til mer informasjon om Trysilmila

Til toppen