Regler ved innreise til Norge/rules upon entry into Norway

Fra 26. november er reglene for innreise til Norge skjerpet.
Klikk her og sjekk hva som gjelder

Norway has stricter entry restrictions from 26 November.
Qlick here to see the new measures that has entered into force

Trysiliaden 2021

Pga. koronapandemien blir det ingen tradisjonell Trysiliaden i år.

Logoen til Trysiliaden 2021 - Klikk for stort bildeVi arrangerer Trysiliaden kun for våre egne innbyggere i år. Datoen er 26. mai.
​Vi kommer ikke til å invitere deltakere fra andre kommuner, men vi oppfordrer alle til å arrangere Trysiliaden i respektive kommuner.

Invitasjon

Kultur- og idrettskonsulent Malin Jonsson har sendt denne invitasjonen til kommunene vi pleier å invitere hit, og bedt om at den spres til alle i kommunen som jobber med psykisk utviklingshemmede, - i boliger, dagsenter, skoler og kulturavdelinger:

Hei alle sammen!

Som dere kanskje tenkt på, har vi ikke invitert til Trysiliaden i begynnelsen av mars som vi pleier å gjøre. Egentlig var tanken i år at vi skulle invitere til et utendørs vår/sommer-arrangement i Trysil, men dessverre blir det nok ikke gjennomførbart i år pga. covid-19. Vi ser at det ikke er heldig å samle mennesker på tvers av kommunegrensene, og vaksinen har ikke kommet godt nok i gang enda.

MEN i stedet oppfordrer vi til lokale Trysiliaden-arrangement i hver kommune for mennesker med psykisk utviklingshemming!

Vi inviterer kommuner til å lage sin egen Trysiliade, en dag med aktiviteter, sang, dans og musikk.  Vi sender nummerlapper, diplom og lydfil av Trysiliaden-sangen til de som vil delta. Dato og innhold i arrangementet bestemmer dere selv, men vi ønsker påmelding innen 30. april til malj@trysil.kommune.no, så mottar dere effekter i posten.

Vi i Trysil arrangerer vår lokale Trysiliade utendørs onsdag 26. mai. Vi kommer til å ha trimløype og andre passende aktiviteter på sommerstid. Det blir sang, dans, musikk og matservering under dagen.

Vi savner samholdet og alle tilreisende deltakere her i Trysil. Vi håper at dere vil komme tilbake neste år og at det blir mulig å igjen invitere til Trysiliaden i 2022!

Vi ses!

Malin Jonsson