To ansvarlige vertskapskurs i Trysil

Torsdag 15. desember blir det kurs i Ansvarlig vertskap på Radisson Blu Resort Trysil  - ett på norsk og svensk og ett på engelsk.

En gruppe mennesker spiller rollespill om vanskelige kunder - Klikk for stort bildeHåndtering av vanskelige konflikter er siste bolk på Ansvarlig vertskapskurset, her fra kurset i 2017. Line Menes, Trysil kommune

Påmeldingsfristen er 10. desember. Bruk påmeldingsskjemaet nederst i artikkelen her. Og husk at deltakerne må ha gjennomført Korus Øst sitt e-læringskurs Ansvarlig vertskap før de kommer på det praktiske kurset 15. desember.

Målgruppa

Trysil kommune krever i våre alkoholpolitiske retningslinjer at ledere og ansatte på serveringssteder med skjenkebevilling - det vil si styrer, stedfortreder og serveringspersonale - må ha gjennomført Ansvarlig vertskapskurs. Det samme gjelder ansvarshavende for skjenkebevillingen på gjentakende arrangementer. 

Kurset

Kurset består av to deler - ett e-læringskurs som Helsedirektoratet har utarbeidet og ett dagskurs som vi arrangerer i Trysil etter behov. Programmet for det praktiske kurset 15. desember er slik:

Kurs 1 – norsk/svensk 

Kl. 8-11.30: Alkoholloven ved Anita Granheim
Kl. 11.30-12.30: Utelivsrelatert narkotikabruk ved politikontakt i Trysil Thomas A. Hanssen
Kl. 12.30-13.15: Lunsj
Kl. 13.15-16.30: Hvordan forebygge og håndtere vanskelige situasjoner ved Daniel Müller 

Kurs 2 - engelsk

Kl. 12.30-16: Alkoholloven ved Anita Granheim
Kl. 16-17: Utelivsrelatert narkotikabruk ved politikontakt i Trysil Thomas A. Hanssen
Kl. 17-17.45: Middag
Kl. 17.45-21: Hvordan forebygge og håndtere vanskelige situasjoner ved Daniel Müller 

Gode tilbakemeldinger

Gjennomføring av kurset Ansvarlig vertskap er ett av tiltakene som skal fremme ansvarlig servering av alkohol. Kursdeltakerne får opplæring i aktuelle temaer knyttet til rus og vold og forvaltning av alkoholloven. Cirka 850 personer har gjennom årene gjennomført kurset som Trysil kommune arrangerer i samarbeid med politiet og restaurantforeningen. Tilbakemeldingene har vært gode. 

Påmelding

Det må sendes inn ett skjema for hver deltaker. Vi tar forbehold om at ett eller begge kursene kan bli fulltegnet. Dagskurset koster 600 kroner per person. E-læringskurset koster 300 kroner (200 kroner hvis det er mer enn fire fra en bedrift som tar kurset).

Gå til påmeldingsskjema for det praktiske kurset i Trysil

Gå til Korus Øst sitt e-læringskurs

Kontakt oss

Marie Bohman Låte
Næringssjef
E-post
Telefon 412 28 733
Til toppen