Regler ved innreise til Norge/rules upon entry into Norway

Alle grenseovergangene til Norge er åpne, men noen reisende skal fortsatt teste seg og gå i karantene.
Klikk her og se om du er en av dem.

Some travellers to Norway still have to take a test for the coronavirus upon arrival and enter a travel quarantine.
Qlick here to find out if you are one of them.

Tilskudd til ledsager på ferieturer

Tryslinger som har hatt utgifter til ledsager på ferieturer i år, kan søke om tilskudd.

Tom rullestol ved starten på sandstrand med små badehus på sidene - Klikk for stort bildeTryslinger som trenger ledsager for å reise på ferie, inkludert leirskole for voksne, kan søke om tilskudd uavhengig av type funksjonsnedsettelse eller hvor ferieturen går.Kommunestyret har satt av 50 000 kroner til denne tilskuddsordningen som er for tryslinger med nedsatt funksjonsevne. De kan søke på tilskudd til utgifter de har hatt på ledsager i forbindelse med ferieturer eller leirskoleopphold de har vært på, eller skal på i år. Maks tilskudd per søker er 7 000 kroner.

Søknaden

Send søknaden til Trysil kommune, postboks 200, 2421 Trysil. Søknaden bør inneholde:

• søkers navn, adresse og annen kontaktinformasjon
  • en beskrivelse av ferieturen
  • dokumentasjon fra fastlege eller annet kommunalt tjenesteapparat på at søker må ha med ledsager
  • kvittering på utgifter til ledsager
  • kontonummeret eventuelt tilskudd skal utbetales til

Søknadene behandles administrativt i helse- og omsorgssektoren.

Britt Støa
Kommunalsjef for helse, omsorg og sosial