Telenor moderniserer mobilnettet i Vestby-området

Telenor varsler at det i perioder fra 28. februar kl. 7.30 til 8. mars kl. 18 kan bli redusert kvalitet eller manglende dekning i området.

Ung kvinne står ved trebebyggelse i en by ved vannet - Klikk for stort bildeCopyright: Telenor

Det er størst sannsynlighet for forstyrrelser i dagene rundt 6. mars.

Oppgradering

Telenor oppgraderer mobilnettet slik at flere får tilgang til 5G og enda bedre kapasitet på 4G. Det er basestasjonene de oppgraderer. I området som denne basestasjonen dekker, vil det under oppgraderingen være lavere kapasitet og i perioder ingen dekning. Det gjelder kun i områder der en ikke har overlappende dekning fra en annen basestasjon.

Berørte adresser

Beboere i disse vegene kan bli berørt:

• Andreassætervegen
  • Baksjøbergsvegen
  • Bergliteigen
  • Gobakkvegen
  • Gløttvollvegen
  • Granlivegen
  • Grinddalsvegen
  • Jerpenvegen
  • Nerigardsvegen
  • Oppigardsvegen
  • Tallåssætervegen
  • Trysilsætre
  • Ulvsjøvegen
  • Vestbyvegen
Kart som viser berørt område når Telenor oppgraderer mobilnettet i Vestby-området - Klikk for stort bildeKartet viser berørte områder. Gult betyr at kapasiteten kan reduseres. Rødt betyr at dekningen kan forsvinne helt. Telenor

Her finner du en detaljert oversikt med berørte adresser (PDF, 64 kB).