Ta sjansen!

På sykkel på Trysilelva i Trysil sentrum lørdag 13. august kl. 12.

To mann på tandemsykkel på tur ut i vannet fra smal planke. To arrangører følger med. - Klikk for stort bildeHer ser vi partikollegaene fra Ap Vegard Borgen og Even Eriksen på tandemsykkel. De satset, men gikk dessverre i vannet. Hans Martin Østerhaug, Lokalavisa Trysil-Engerdal

Ta sjansen og bli med på å sykle på planker over elva - og kanskje blir det nettopp deg som kommer velberget fram til flåten.

- Vi håper på et artig arrangement med mange morsomme plask og at riktig mange melder seg på – gjerne utkledd, sier kultursjef Anne N. Sætre.

Morsom utfordring

Velkommen til å delta og husk at du kan vinne flotte premier. Publikum er selvfølgelig også hjertelig velkommen til en morsom dag med god stemning. Ta sjansen blir ut fra flomvollen og utover i elva ved Trysilsenteret.

- Vi utfordrer både barn og voksne til å sykle utover på en planke i elva. Her blir det nok både god og vinglete balansekunst, morsomme fall og heltemodig innsats. Artig blir det helt sikkert! Dette er en uhøytidelig konkurranse for store og små, sier Anne.

Flotte premier

Vi lokker med flotte premier. Du kan vinne gavekort på Sport1 Trysil på hele 10 000 kroner. Dette trekkes blant de som klarer å sykle helt ut til enden av planken og ringe i bjella. Det deles også ut et gavekort på en dag i Høyt & Lavt klatrepark for en familie. Her trekkes det blant alle barn til og med 15 år som deltar, uavhengig av hvor langt de klarer å sykle.

I tillegg blir det også premiering til de som har morsomme kostymer eller morsomme plask i elva. Her gjelder det å by på seg selv, slik at det blir en morsom, underholdene og aktiv dag!

Båter på elva

Arrangørene oppfordrer alle som har båt om å ta denne ut på elva til Ta sjansen. Denne dagen er et samarbeid mellom aktører i sentrumsprosjektet, Trysil kommune, Trysilsenteret og Trysilguidene.

Påmelding

Det er gratis å delta. Påmeldingsfristen er 12. august, men ved ledig kapasitet så åpnes det for påmelding samme dag kl. 11-12. Deltakere kan gjerne bruke eget utstyr, men det er også mulighet for å låne både sykkel, hjelm og redningsvest. Aldersgrense for å delta er 10 år.

Meld deg på Ta sjansen!

Så bli med, gjerne utkledd og fortvil ikke hvis det skulle bli et realt plask i vannet!

Til toppen