Stolpejakt i Skåret og Trysil sentrum

Lørdag 2. juli åpner to kart til - et i Skåret og et i Trysil sentrum.

Live Skaaret og Eline Sandbakk - Klikk for stort bildeFregn Turlag ved Live Skaaret får her hjelp av den yngre garde, Eline Sandbakk, til å sette ut stolper. Copyright: Live Skaaret

Stoplejakten 2022 i Trysil utvides nå med to kart.

Stolpejakt i Skåret

Live Skaaret skriver:

Fregn Turlag ønsker velkommen til stolpejakten i Skåret 2022. Det er god variasjon i vanskelighetsgrad på stolpene, og mange ligger langsmed gamle, flotte ferdselsveger. Noen gamle og nesten glemte kulturminner, vil du også få oppleve. Kom til Skåret og opplev vill og vakker natur. Vi ønsker god tur og lykke til i jakten!

Stolpejakt i sentrum

- Nå er det også klart for stolpejakt i Trysil sentrum. 10 stolper er satt ut, ni grønne og en blå, for de som ønsker å gå en enkel runde. Det er Lena Straume som meldte seg til å gjøre denne jobben, etter at vi søkte etter frivillige for det praktiske arbeidet med stolpejakten i Trysil sentrum, forteller kultursjef Anne Sætre.

Takk!

Kulturavdelingen takker alle samarbeidspartnere for et godt samarbeid og en strålende innsats for å få til stolpejakten i år.

- Vi fortsetter å utvikle stolpejakten med flere kart til neste sommer, så allerede nå kan vi kontaktes hvis det er lag/foreninger som er interessert i å være samarbeidspartnere på nye kart og områder, sier Anne.

Hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger som gjelder stolpejakten, send din henvendelse til postmottak@trysil.kommune.no.

God stolpejakt i sommer!