Standup-show med Tore Sagen

Kl. 19 lørdag 29. januar 2022 inntar Tore Sagen på scenen i kulturhuset Hagelund.

Tore Sagen med mikrofon foran murvegg - Klikk for stort bildeTore Sagen gjør standup i kulturhuset Hagelund 29. januar 2022. Feelgood & Istage Tore Sagen er en av Norges mest populære komikere.  Så når han kjører sitt aller første solo-show og har Pernille Sørensen med på laget som manusredaktør, tipper vi det blir artig så det holder.

Den pureste formen

Feelgood & Istage skriver:

I Tore Sagen gjør standup tar Tore skrittet ut av TV- og radiostudioets trygge rammer for å prøve seg på den pureste komedieformen av dem alle: Standup.

Tore Sagen er kjent fra humortrioen Radioresepsjonen og TV-serien Side om Side på NRK. I tillegg har han vært med i en rekke andre TV-programmer som Ukens vinner, Brille, Radioresepsjonen på TV, Presten og Nytt på Nytt.

Billetter

Billettene koster 395 kroner. Du kan kjøpe dem på ebillett.no eller i eBillett-appen. Eller dersom du ikke er digital, kan du kjøpe dem på servicetorget i rådhuset. Det er åpent mandag og onsdag kl. 9-15. Men du kan ringe 62 45 77 00 og avtale tid for å hente billetter på andre hverdager også.

Kjøp billett på ebillett.no

Til toppen