Korona

Ingen har testet positivt på korona i Trysil denne uka.
Se oppdatert koronainformasjon

Vi er snart ferdige med første dose til siste gruppe, friske i alderen 25-39 år.
Se oppdatert vaksineinformasjon

Koronatelefoner

Spørsmål om korona: 94 02 38 96 (mandag-fredag kl. 8-15), Trysil.koronainfo@trysil.kommune.no
Spørsmål om testing: 40 40 96 30 (mandag-fredag kl. 8-15 - utenom kontortid legevakt 116 117)
Spørsmål om vaksinering: 94 00 13 75 (mandag-fredag kl. 8-15), koronavaksine@trysil.kommune.no

Smittestatusrapport

Ingen har testet positivt i Trysil så langt denne uka.

Hanna Rydløv - Klikk for stort bildeKommuneoverlege Hanna Rydløv har ferie. Vakthavende kommuneoverlege i uke 30 var Knut R. Skulberg, kommuneoverlege i Elverum. Ramona Nordnes, Trysil kommune For tida er en i isolasjon og tre nærkontakter i smittekarantene i Trysil.

Totalt har 139 avlagt positiv koronatest i Trysil siden mars 2020. Blant dem er det både tryslinger og andre som har oppholdt seg her.

Husk smittevernet

- De fleste som blir smittet i Innlandet nå, blir smittet av deltavarianten. Vi vet at den er mer smittsom enn alfavarianten, så det er all grunn til å fortsette å ta smittevern på alvor. Selv folk med lette symptomer tester positivt, så ikke vent med å bestille time for test selv om du føler deg sikker på at du ikke har korona, sier vakthavende kommuneoverlege Knut R. Skulberg.

Test deg

Vi ønsker å teste alle, både barn og voksne, med symptomer på covid-19. Barn kan observeres hjemme i 48 timer først hvis man er usikker på symptomene. Vi ønsker også at alle som mistenker at de kan ha blitt eksponert for smitte, tester seg.

Tid for testing bookes på testtelefonen +47 40 40 96 30. Andre koronaspørsmål rettes til koronatelefonen på + 47 94 02 38 96 eller Trysil.koronainfo@trysil.kommune.no.

Priser

Testene er gratis med unntak av test i forbindelse med reise ut av Norge, dvs. tester andre land krever at du tar. De koster 500 kroner for hurtigtest og 850 kroner for PCR-test.