Koronaviruset

Vi har ikke lenger lokale tiltak, men følger de nasjonale påbudene, forbudene og anbefalingene.

Har du symptomer, hold deg hjemme og bestill time for testing.

Koronatest bestiller du på tlf. 40 40 96 30 mandag-fredag kl. 8-15 og tlf. 116 117 utenom kontortid.

Se oppdatert informasjon på koronasida vår

Information in other languages

Koronavaksine

Vi vaksinerer nå aldersgruppa 65-74 år samt de over 18 år som er i høyrisikogrupper.

Når du står for tur til å få tilbud om vaksine, får du en SMS fra oss. Hører vi ikke noe fra deg, ringer vi deg.

Jo flere som tar vaksinen, jo raskere får vi tilbake en normal hverdag.

Se oppdatert informasjon på koronavaksineringssida vår

Information in English

Slik får du time til koronavaksinasjon

Alle som står for tur til å bli vaksinert, vil få en SMS fra oss cirka ei uke før de skal møte opp.

Mette Støa Dypviken og Ruth Norderhaug Hammer klargjør vaksiner  - Klikk for stort bildeVi tar ikke imot påmelding til koronavaksinasjon. De som står for tur, vil få en telefon fra legesenteret og beskjed om time hvis de takker ja til vaksinen. Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune
I SMS-en står det:

"Du er prioritert for koronavaksinasjon: Logg inn på https://c19.no/vaksine for å bestille time så raskt som mulig. For hjelp til bestilling ring 94001375."

Telefonnummeret er til vaksinasjonstelefonen vår.

- Vi skjønner at bookinga kan være utfordrende for noen, så vi bistår gjerne. Ikke kvi deg for å ringe vaksinasjonstelefonen når du får denne SMS-en, sier vaksinasjonskoordinator Mette Støa Dypviken.

Mister ikke tilbudet

Hun understreker også at ingen trenger å være redde for å gå glipp av vaksinetilbudet hvis de ikke ser SMS-en.

- Vi i vaksinasjonsteamet ser i systemet vårt, C19, om de aktuelle personene har sett meldinga eller ikke. De vi ikke hører noe fra, ringer vi til, sier Mette.

Ett unntak

Vaksinasjonsgruppa har oversikt over alle som er folkeregistrert i Trysil, eller som har fastlege her. Alle de vil bli kontaktet når de står for tur til å bli vaksinert. Andre som er her over tid og som ønsker å bli vaksinert her, må ringe vaksinasjonstelefonen og gi beskjed.

Pass opp for svindel

Nasjonal sikkerhetsmyndighet ber oss advare mot vaksinesvindel. Derfor presiserer vi:

• Du skal ikke betale for koronavaksinen. Den er gratis.
  • Hvis du blir bedt om å forhåndsbetale et beløp eller oppgi kontoinformasjon, så er det et forsøk på svindel. Ikke oppgi kontoinformasjon hvis du blir bedt om det.
  • I Trysil får alle som får tilbud om vaksine, en SMS. Vi kaller ikke inn via e-post eller andre sosiale medier.
  • Trysil kommunes nettsider har oppdatert vaksineinformasjon. Der står det hvilke aldersgrupper vi vaksinerer, og hvem det er som kan forvente å bli kontaktet.