Korona

Kommuneoverlegen ber oss huske at vi fortsatt lever i en pandemi.

Se oppdatert koronainformasjon

Vi vaksinerer nå gruppe 8; friske i alderen 55-64 år. I Trysil tilbys kun Pfeizer-vaksine.

Se oppdatert vaksineinformasjon

Koronatelefoner

Spørsmål om korona: 94 02 38 96 (mandag-fredag kl. 8-15)
Spørsmål om testing: 40 40 96 30 (mandag-fredag kl. 8-15 - utenom kontortid legevakt 116 117)
Spørsmål om vaksinering: 94 00 13 75 (mandag-fredag kl. 8-15)

Sjekk koronasertifikatet ditt

Det kan være lurt å sjekke om koronasertifikatet ditt har riktige opplysninger.

Koronasertifikat - Klikk for stort bildeSjekk om opplysningene i koronasertifikatet ditt er riktige.Fra 11. juni er koronasertifikatet klart. Regjeringen har ikke bestemt hvor det kan brukes ennå, unntatt at fullvaksinerte og de som har hatt covid-19 kan bruke det for å slippe innreisekarantene når de kommer tilbake til Norge etter utenlandsreise. Det er innkalt til pressekonferanse om bruken 14. juni kl. 15.

Feil? Ta kontakt

- Hvis dere oppdager feil i opplysningene om vaksinasjon eller testresultat, ta kontakt med kommunen der vaksine eller test er tatt for å få rettet dette, skriver Helsedirektoratet.

Sjekk koronasertifikatet

Lokale telefoner

- Mange oppdager feil i koronasertifikatet. Før du gjør noe annet, gå inn på helsenorge.no/koronasertifikat og les reglene for hva som gir grønt og rødt lys i koronasertifikatet i Norge. Hvis du har fått feil vaksinestatus, ring vaksinetelefonen vår. Hvis du har fått feil test- eller sykdomsstatus, ring koronatelefonen eller testtelefonen, så skal vi se om vi kan hjelpe, sier kommuneoverlege Hanna Rydløv.

Vaksinetelefonen: 94 00 13 75.

Testtelefonen: 40 40 96 30.

Koronatelefonen: 94 02 38 96

Telefonene er betjent mandag-fredag kl. 8-15.

Les helsenorge.nos informasjon om koronasertifikat

Les Helsedirektoratets artikkel Slik blir koronasertifikatet kontrollert når du skal reise inn i Norge

Se Helsedirektoratets Ofte stilte spørsmål om koronasertifikatet