Se kulturskoledanserne On the floor

Kulturskolen inviterer til danseforestilling lørdag 25. mai kl. 17 i kulturhuset Hagelund.

Unge jenter står i en danseformasjon - Klikk for stort bildeHer ser du noen av elevene på dans, men på scenen står alle kulturskolens danseelever. Lotte Sørli, Trysil kommune

Rektor Øyvind Nordstrand forteller dette om danseforestillingen On the floor:

I denne forestillingen vil dere få se elever fra første klasse til videregående danse forskjellige danser. Musikken varierer fra klassisk til hip-hop - og elevene danser med iver og glød.

Elevene viser fram koreografiøvelser fra danseundervisningen og ulike dansestiler. De går også inn i forskjellige roller som blant annet Queen of Kings, fiender, glitrende, elegante jenter og dansende svaner.

De har jobbet hardt for å lære seg mye på relativt kort tid, og lærerne Lotte Sørli og Else Myhr er imponert og rørt over elevenes innsats og engasjement.

Dette blir gøy!

Hent gratisbillett

Det er gratis inngang. Gratis plassbilletter henter du på trysilkino.no, i eBillett-appen, på servicetorget i Trysil rådhus, tlf. 62 45 77 00, servicetorg@trysil.kommune.no mandag-fredag kl. 10-15, eller i kinokiosken fra en halvtime før danseforestillingen starter.

Hent gratisbillett på trysilkino.no ved å klikke på tidspunktet for arrangementet

Bildeglimt fra øvinger