Regler ved innreise til Norge/rules upon entry into Norway

Fra 26. november er reglene for innreise til Norge skjerpet.
Klikk her og sjekk hva som gjelder

Norway has stricter entry restrictions from 26 November.
Qlick here to see the new measures that has entered into force

Renoverte garderober på Sønsthagen

Garderobene ved bassenget på Sønsthagen fikk våren 2021 en ansiktsløftning verdt drøyt 1,1 million kroner.

Garderobe på Sønsthagen - Klikk for stort bildeGarderobene ved bassenget på Østhagen har blitt mye finere - og tryggere med sklisikkert golv. Ester Borg Rasmussen, Trysil kommune Bassenget åpnet igjen mandag 26. april 2021.

Oppdraget

Dette er gjort:

• Ei badstue og ett handikaptoalett er revet slik at det ble plass til større garderober og flere dusjer.
  • Gammelt flisgolv er erstattet med nytt golv med sklisikkert belegg.
  • Åtte lecavegger er flyttet.
  • Himlingen i taket er fjernet.
  • Veggene i dusjsonene har fått fliser.
  • Ytterveggene er sparklet og malt.
  • Seks nye dører er montert.
  • Det er montert ledlys i garderobene.
  • Og ovner og rør er påkoplet fjernvarme.

Koronapenger

Oppussinga dekkes av koronapenger vi fikk fra Staten sommeren 2020 for å sette i gang vedlikeholds- og rehabiliteringstiltak som ikke var budsjettert, men som ville bidra til å redusere arbeidsledighet og permitteringer.  Anders & Frode Bygg AS vant anbudet. Sammen med underleverandørene YC Rør AS og Svendsgaard Installasjon AS startet de jobben 15. februar.

Dusj på Sønsthagen - Klikk for stort bildeDet har blitt flere dusjer på Sønsthagen - og dusjsonene har blitt mer innbydende. Ester Borg Rasmussen, Trysil kommune

Ester Borg Rasmussen
Frivilligkoordinator