Plateslippfest

Hank Sundown & The Roaring Cascades inviterer til rock & rollfest lørdag 27. august i kulturhuset Hagelund.

Hank Sundown & The Roaring Cascades - Klikk for stort bildeHank Sundown & The Roaring Cascades Marita Viola Johansen-Stanger

- Vi slipper vår sjuende skive We Came Here To Rock og inviterer til rock & rollfest i kulturhuset. Med oss på laget har vi The Swingville Bros, som starter festen, og sørger for hæla-i-taket fra første akkord. Dørene åpner kl. 20 og første band går på cirka kl. 21, forteller Arild Rønes.

Billetter

Ved forhåndskjøp koster billettene 220 kroner. Billetter selges også i døra for 250 kroner. Ledsagere med ledsagerbevis kommer gratis inn. Arrangementet har 18-årsgrense.

Gå til billettsalget

Følg Hank Sundown & The Roaring Cascades på facebook.

Følg The Swingville Bros på facebook.

Arrangør er Rønes Musikk.

Hank Sundown & The Roaring Cascades - Klikk for stort bilde Marita Viola Johansen-Stanger