Palmehelg med Bjelleklang

Trysil Mandskor og Bjelleklang er klare for påskekonserter 1. og 2. april i kulturhuset Hagelund. Konferansier er Liv Simensen.

Vokalgruppa Bjelleklang - Klikk for stort bildeNå er Bjelleklang klare for å spre vokalglede og humor til tryslingene.

Bjørn Odden i Trysil Mandskor forteller dette:

Vi skal ha to konserter i kulturhuset Hagelund sammen med Bjelleklang. Den kjente og kjære vokalgruppa er regnet som den aller beste i sin sjanger, og det er bare å glede seg.  Bjelleklang og Trysil Mandskor skal ha hver sine avdelinger og skal sjølsagt også ha noen sanger sammen.

Liv Simensen vil gjøre sitt til at det blir et gøyalt og minnerikt møte mellom tradisjonsrike og glade sangerbrødre, som kanskje viser seg å være i slekt også?

Begge konsertene starter kl. 19.

Bjelleklang feirer 35 år

Med hit-låter som Gud hvor du er deilig, Feit, Gummihatt-Swing, Hyttetur, Rød Rød Vin, Mercedes Benz og mange flere, er Bjelleklang Norges ledende vokalgruppe. I velkjent stil kombinerer de sanger som fremføres i ren a cappella-stil med sanger akkompagnert av gitarer, et utall av rytmeinstrumenter og mer utradisjonelle instrumenter som stekepanne og nattpotte. Nå kan du få oppleve en konsert med en av 90-tallets mestselgende norske grupper med allsanggaranti.

Bjelleklang er:

• Stian Joneid
  • Robert Skrolsvik
  • Finn Evensen
  • Ole Jørgen Holt Hanssen
  • Roar Vangen
  • Jon Haaland (bjellebass)

Billetter

Billettene koster 350 kroner for voksne og 150 kroner for de under 16 år. Billettsalget er på servicetorget i Trysil rådhus mandag-fredag kl. 10-15, tlf. 62 45 77 00, servicetorg@trysil.kommune.no, i eBillett-appen og på ebillett.no.

Kjøp billetter på nett