Nytt bryggeanlegg ved Osensjøen Turistsenter

Det flotte bryggeanlegget ble høytidelig åpnet 3. juli 2021.

Snorklipping - Klikk for stort bildeSnora er klippet! Sigrid Øverby, Østlendingen

Åpningen av det nye bryggeanlegget ble markert med tale og snorklipping av varaordfører Stine Akre:

For en nydelig dag dere har plukket ut for å åpne det nye flotte bryggeanlegget ved Osensjøen. Framfor oss ligger i alle fall et bryggeanlegg som bør oppfylle enhver båteiers drøm!

Hardtarbeidende dugnadsgjeng

- Nordre Ifarnes Båtforening har lagt ned et stort stykke dugnadsarbeid for å få anlegget ferdig. Det har gått med 7300 lm terrassebord i byggingen av brygga, som er hele 880 kvm stor. Det er brukt 28 150 skruer hvorav 24 000 er terrasseskruer, fortalte en imponert varaordfører.

Trivsel i Osen

Trysil kommune har støttet anlegget økonomisk med 450 000 kroner fra Raskiftetfondet. - Dette nye anlegget vil forhåpentligvis gjøre at flere fastboende som besøkende i ennå større grad kan benytte seg av kvalitetene Osensjøens vannspeil gir – som bading, vannsport og fisking! I kommunen håper vi selvfølgelig dette vil gjøre at flere vil se mot Osen og de flotte mulighetene som finnes her, ikke noe ville gjort oss mer glade enn om noen ankret opp for å bli her fast. Oppfordringen er herved overbrakt! sa Stine.

Takk

- I Trysil kommune er vi stolt over det gode og tette samarbeidet vi har mellom tryslinger og våre hyttetryslinger. Mange av våre fritidsbeboere gjør en vanvittig innsats for nabolag og grendene i kommunen vår. Dere skal vite at vi ser det, vi heier på dere og vi setter stor pris på innsatsen! Dere er med på å gjøre Trysil triveligere, mer åpent og inkluderende - og dere tilfører med deres kompetanse, kunnskap og iver lokalsamfunnet positiv energi. Vit at vi ser og hører det! avsluttet Stine.

Gratulerer med bryggeanlegget!

Til toppen