Nettauksjon for Kongeparken

Fram til 3. april kl. 17 er det mulig å sikre seg flere godbiter på nettauksjonen til inntekt for Kongeparken i Nybergsund.

To-seters fly i lufta - Klikk for stort bildeSe Trysil fra lufta i trivelig selskap med den erfarne, lokalkjente piloten Per Gunnar Stensvaag. Det er en av flere flotte opplevelser på nettauksjonen.

En av ildsjelene for Kongeparken-prosjektet - Roar Vingelsgaard - skriver:

I forbindelse med utviklingen av Kongeparken i Nybergsund arrangerer Nybergsund grendeutvalg og Trysil historie- og museumslag flere aktiviteter slik at vi kan oppgradere parken før Vebjørn Sands maleri Kongen på flukt blir avduket på frigjøringsdagen 8. mai. 

Nettauksjon

Nettauksjonen som åpner 10. mars, har mange unike gjenstander og opplevelser knyttet til Trysils historie og kultur. Vebjørn Sand har gitt to håndkolorerte, originale, grafiske blad med samme motiv som maleriet i Kongeparken. Hvert av dem har en verdi på 25 000 kroner. I tillegg er det flere unike turer og vandringer som flytur med Per Gunnar Stensvaag, veteranbiltur og historiske vandringer i Nybergsund og Innbygda. Det hele toppes med 10 kilo pultost fra meieriet i Nybergsund!

Auksjonsobjektene

Her er auksjonsobjektene med minstepris.

1. «Kongen på flukt 1»: Kr 10 000
2. «Kongen på flukt 2»: Kr 10 000
3. Flytur over Trysil: Kr 1 000
4. «Sundrunden» – veteranbiltur: Kr 1 000
5. «Kongens nei» historisk vandring: Kr 500
6. Trysilboka – bind 1 til 9: Kr 1 000
7. SkiStar ­– gavekort verdi kr 2 500: Kr 1 000
8. «Da je var gut» – vandring: Kr 500
9. Historisk bokpakke: Kr 500
10. Pultostpakke – 10 kg: Kr 500

Lista oppdateres med bud daglig på Facebook-gruppa Kongeparken Nybergsund. Vil du by på noe, sender du en SMS til 91 89 33 77 eller en e-post til rvingels@gmail.com.

Andre aktiviteter

Grendeutvalget og historielaget har også etablert Spleis for Kongeparken. Takk til alle som vil bidra der. 

Gå til spleisen for Kongeparken i Nybergsund

I tillegg blir et eget arrangement i kulturhuset Hagelund mandag 3. april med åpent Trysilmesterskap i quiz, foredraget Nybergsund 10. og 11. april – time for time og salg av bøker og gjenstander fra Trysils historie. Der avslutter vi også nettauksjonen.
 

Til toppen