Korona

Det er for tida ingen kjent smitte i Trysil. Men vi lever i en pandemi, så følg smittevernrådene.
Se oppdatert koronainformasjon

Venter du på 1. dose med koronavaksine, meld fra om hvilke uker du ikke er tilgjengelig i sommer.
Se oppdatert vaksineinformasjon

Koronatelefoner

Spørsmål om korona: 94 02 38 96 (mandag-fredag kl. 8-15), Trysil.koronainfo@trysil.kommune.no
Spørsmål om testing: 40 40 96 30 (mandag-fredag kl. 8-15 - utenom kontortid legevakt 116 117)
Spørsmål om vaksinering: 94 00 13 75 (mandag-fredag kl. 8-15), koronavaksine@trysil.kommune.no

Nasjonale og lokale koronatiltak

Regjeringen har gått til trinn tre i gjenåpningsplanen.

Det innebærer blant annet at vi kan ha flere på besøk hjemme, at flere kan delta på arrangementer, at flere slektninger fra EØS-området og Storbritannia kan komme på besøk og at skjenkestoppen er opphevet. Vi har oppdatert oversikten under.

Se covid-19-forskriften

Les mer på regjeringen.no