Korona

Det har ikke vært noen nye smittetilfeller i Trysil siden 3. mai.

Se oppdatert koronainformasjon

Vi vaksinerer nå aldersgruppa 55-64 år med underliggende sykdommer/tilstander.

Se oppdatert vaksineinformasjon

Miljøuka vår

Bli med å ta et ekstra tak for miljøet i uke 19!

Malin Jonsson og Anne N. Sætre - Klikk for stort bildeBli med på årets miljøuke! oppfordrer Malin Jonsson og Anne N. Sætre. Harald Nyberg Miljøuka blir også i år redusert på grunn av koronapandemien.

- Men vi oppfordrer alle velforeninger, nabolag, bedrifter, hyttefelt og alle grender til å rydde i sine nærområder. Småsøppel fra ryddeaksjoner på offentlige plasser kan leveres gratis i tilhenger bak kulturhuset Hagelund mandag-fredag i uke 19, sier Malin Jonsson.

Dette gjelder kun småsøppel fra offentlige steder. Hageavfall, avfall fra vanlig opprydding i kjeller, loft og lignende blir ikke tatt i mot bak kulturhuset.

Program

Tirsdag 11. mai:

 • Aksjonsdag Hold Trysil rent. Ungdomsrådet og elever fra Innbygda skole og Trysil ungdomsskole rydder sentrum og nærliggende områder for søppel. Premiering.
 • Foredrag for ungdomsskolen: Den store klimaguiden med Thomas Horne

Onsdag 12. mai:

 • Destinasjon Trysil og SITE -prosjektet Hållbar internationell världsdestination inviterer ansatte i bedrifter og i kommunene Sälen, Idre, Trysil og Engerdal til et gratis digitalt foredrag med Thomas Horne kl. 9-10. Gå til påmelding.
 • Gratis foredrag Den store klimaguiden med Thomas Horne i Morensalen på biblioteket kl. 19. Maks 30 plasser.
  Hent billett
  De som ikke kan hente billett digitalt, kan ringe servicetorget i Trysil rådhus på tlf. 62 45 70 00 mandag-fredag kl. 9-15 for å avtale tid for å hente ut billett.

Torsdag 13. mai:

 • Gratis klimakino kl. 19 i kulturhuset Hagelund:
  En ubehagelig sannhet, manus: Al Gore, som i 2007 fikk Nobels fredspris for sitt arbeid for miljøet. Filmen vant en Oscar for beste dokumentarfilm.
  Hent billett
  De som ikke kan hente billett digitalt, kan ringe servicetorget i Trysil rådhus på tlf. 62 45 70 00 mandag-fredag kl. 9-15 for å avtale tid for å hente ut billett.

Plogging

Gå eller løp og ta med deg søppelposen på turen. Send inn bilde fra turen, ditt navn og telefonnummer til Malin Jonsson og bli med på trekning av gavekort på 500 kroner. Frist for å sende inn er onsdag 19. mai.

Sykle eller gå konkurranse

Mye bilkjøring er en stor miljøutfordring i Trysil. Derfor oppfordrer vi alle til å gå eller sykle minst tre ganger denne uka. Hvis du har latt bilen stå minst tre ganger i miljøuka, send en e-post til Malin Jonsson og bli med i trekningen av gavekort 500 kroner. Frist for å sende inn er onsdag 19. mai.

Se miljøukas program (PDF, 2 MB).

Kontakt oss

Malin Jonsson
Kultur- og idrettskonsulent
E-post
Telefon 488 81 846
Til toppen