Løkjavegen er åpen for trafikk igjen

John Galtens mannskaper har arbeidet raskt. Løkjavegen åpnet igjen 1. desember - 15 dager før tida.

Gravemaskin og tre arbeidere i snøvær utenfor gullsmedbutikk - Klikk for stort bildeGravearbeidene i Løkjavegen tok kortere tid enn antatt. Trond Nerby, Trysil kommune

Løkjavegen ble stengt for gjennomkjøring 7. desember på grunn av gravearbeider i forbindelse med utskifting av vann-/spillvanns- og overvannsledninger på strekningen Løkjavegen 12-krysset Løkjavegen/Storvegen sør.

- På grunn av god innsats fra entreprenøren, John Galten AS, har gravearbeidene i Løkjavegen gått veldig effektivt og vi kunne åpne vegen for gjennomkjøring igjen cirka to og ei halv uke før planlagt åpning, sier en fornøyd Trond Nerby, kommunens prosjektleder på vann og avløp.