Ledig stilling: institusjonskokkVi har ledig et 100 % vikariat som institusjonskokk fra 1. mars og ut året. Søknadsfrist 9. februar. Publisert av Ramona Nordnes Publisert 19.01.2023 13:20 Institusjonskjøkkenets hovedoppgave er å gi beboere, pårørende og ansatte en god matopplevelse. Vi søker etter en kokk som: har fagbrev som institusjonskokk. har relevant kompetanse innen ernæring (vektlegges). har erfaring fra produksjon av mat til hjemmeboende (ønskelig). har kunnskap om HACCP og IK-MAT. er engasjert og har interesse for faget. er personlig egnet og har gode holdninger i arbeid med mennesker. er pålitelig og har godt humør. innehar faglige ferdigheter for sin profesjon, kommuniserer selvstendig og reflekterer over faglige problemstillinger. har god samhandlingskompetanse og evne til å arbeide selvstendig, strukturert og målrettet. har evne til kritisk tenkning, refleksjon og selvstendighet i beslutningsprosesser. har god norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne. Gå til utlysningstekst og søknadsskjema for institusjonskokk