Korona

Ingen har testet positivt på korona i Trysil denne uka.
Se oppdatert koronainformasjon

Vi er snart ferdige med første dose til siste gruppe, friske i alderen 25-39 år.
Se oppdatert vaksineinformasjon

Koronatelefoner

Spørsmål om korona: 94 02 38 96 (mandag-fredag kl. 8-15), Trysil.koronainfo@trysil.kommune.no
Spørsmål om testing: 40 40 96 30 (mandag-fredag kl. 8-15 - utenom kontortid legevakt 116 117)
Spørsmål om vaksinering: 94 00 13 75 (mandag-fredag kl. 8-15), koronavaksine@trysil.kommune.no

Ledig stilling: avdelingsleder på Hagebæk

Stillingen er ledig fra 1. desember 2021. Søknadsfrist 23. august.

Måltid - Klikk for stort bildeHagebæk er en bemannet boenhet med leiligheter for mennesker med psykisk utviklingshemming.Tjenesten som gis omfatter praktisk bistand i hjemmet, hjemmesykepleie og målrettet miljøarbeid tilrettelagt ut fra den enkeltes behov. Stillingen som lyses ut er en fast, hel stilling.

Vi ønsker søkere som:

• har norsk autorisasjon som sykepleier/vernepleier

• har formell lederkompetanse og/eller ledelseserfaring fra tilsvarende arbeid

• har erfaring fra endringsarbeid (ønskelig)

• har god forståelse av gjeldende lovverk og tariffbestemmelser

• har erfaring fra samhandling med arbeidstakerorganisasjonene og vernetjenesten

• behersker norsk språk muntlig og skriftlig

• tør, vil og kan aktivt bidra til kommunens visjon Stavtaket foran

• har fokus på morgendagens funksjonshemmede

• har gode samarbeidsevner og evne til å arbeide selvstendig, strukturert og målrettet i en hektisk hverdag

• har evne til nytenking og initiativtaking

• er en god relasjonsbygger