Kongequiz med mer i kulturhuset

De som vinner kongequizen, blir trysilmestre i quiz - uansett bosted. Møt opp i kulturhuset Hagelund mandag 3. april. Der skjer det mye.

Per Gunnar Stensvaag med flere instrumenter - gitar, kontrabass, piano, munnspill - Klikk for stort bildePer Gunnar Stensvaag spiller på mange strenger. Det kommer han også til å gjøre på kongequizen i påskeuka. Susanne Vangen Stensvaag

Roar Vingelsgaard i Trysil historie- og museumslag skriver:

Velkommen til kongequiz!
Mandag 3. april arrangerer Nybergsund Vel og Trysil historie- og museumslag kongequiz i kulturhuset Hagelund. Der blir det sylskarp konkurranse om å bli Trysils beste quizere og et fantastisk sceneshow med quizmaster Per Gunnar Stensvaag. All inntekt går til utviklingen av Kongeparken i Nybergsund.

Åpent trysilmesterskap

Arrangørene kaller kongequizen for et åpent trysilmesterskap. Det betyr at der er det plass til lag med ulik geografisk bakgrunn i og med at ingen spørsmål er lokale. Vi ønsker våre påskegjester hjertelig velkommen til denne opplevelsen!

Kongequizen

Lagene kan ha 1-6 deltakere, og det er lurt å ha med deltakere med ulik bakgrunn. Quizmaster Stensvaag har laget spørsmål om geografi, historie, musikk og kultur, og alle spørsmålene blir framført med levende musikk(!), bilder og gode hint. Det blir 10 spørsmålsgrupper før pausen og 10 etter pausen før mestrene er kåret. Kongequizen har flotte premier. Førstepremien er en flytur over Trysil med quizmaster og flykaptein Stensvaag.

Påmelding

Familielag, vennelag, bedriftslag – her er alle velkomne. Det er åpent for påmelding fram til kl. 18.30 på quizkvelden, men vi vil gjerne ha forhåndspåmelding til rvingels@gmail.com eller tlf. 91 89 33 77. Pris per deltaker: 200 kroner. Publikum som ikke skal quize, kommer inn gratis. Møt opp! Det er god plass til publikum. 

Andre programinnslag

Det skjer mer i kulturhuset Hagelund denne ettermiddagen. Dørene åpner kl. 16. Det blir kaffesalg, salg av spesielle Trysil-objekter, avslutning av nettauksjonen Kongeparken i Trysil kl. 17 og foredraget Nybergsund – time for time kl. 17.30. Kongequizen begynner kl. 19. 

Les om nettauksjonen Kongeparken i Trysil

Til toppen