Klassisk møte på Skjæraasendagene

Endelig skal Trysil Mandskor få vist fram sin klassiske side - på en storkonsert med de fire dyktige verdensmusikerne i GLO2020.

Trysil Mandskor - Klikk for stort bildeTrysil Mandskor blir en del av GLO2020s stjernelag på Skjæraasendagene 2022. Vi gleder oss! Malin Jonsson, Trysil kommune
Det skjer på Skjæraasendagene 2022 - i kulturhuset Hagelund onsdag 5. oktober kl. 19.

GLO2020

GLO2020 består av operasanger Bernt Ola Volungholen, Per Arne Glorvigen på bandoneon, Øystein Gimse på cello og Christian Ihle Hadland på piano. Repertoaret spenner fra Bach og Prøysen til egne komposisjoner. Verdensmusikerne gir også rom for lokale krefter på konsertene sine, og Trysil Mandskor gleder seg stort til å bli en del av dette stjernelaget. Repertoaret spenner fra klassisk via tango til viser - seriøs musikk presentert på en ledig måte.

Utsatt tre ganger

Første gang Trysil Mandskor var i kontakt med den klassiske kvartetten var i februar 2020 med tanke på konsert høsten 2020. Koronapandemien satte en stopper for den konserten - og for den de håpet å gjennomføre våren 2021 - og for den de planla vinteren 2022.

- Men nå til høsten - på selveste Skjæraasendagene - skal det endelig skje, sier kultursjef Anne N. Sætre.

Kvartetten GLO2020 - Klikk for stort bildeGLO2020 - Christian Ihle Hadland, Bernt Ola Volungen, Øystein Gimse og Per Arne Glorvigen.

Billetter

Billettene koster 250 kroner for voksne og 50 kroner for alle under 16 år. Du kjøper dem på ebillett.no, i eBillett-appen eller på servicetorget i Trysil rådhus som er åpent mandag, onsdag og fredag kl. 9-15, tlf. 62 45 77 00, servicetorg@trysil.kommune.no. Hvis du ønsker å hente billetter der på tirsdager og torsdager, må du ringe 62 45 77 00 og avtale tid på forhånd. Salg av forfriskninger og snacks fra kl. 18.

Kjøp billett til konserten på nett