Korona

Ingen har testet positivt på korona i Trysil denne uka.
Se oppdatert koronainformasjon

Vi er snart ferdige med første dose til siste gruppe, friske i alderen 25-39 år.
Se oppdatert vaksineinformasjon

Koronatelefoner

Spørsmål om korona: 94 02 38 96 (mandag-fredag kl. 8-15), Trysil.koronainfo@trysil.kommune.no
Spørsmål om testing: 40 40 96 30 (mandag-fredag kl. 8-15 - utenom kontortid legevakt 116 117)
Spørsmål om vaksinering: 94 00 13 75 (mandag-fredag kl. 8-15), koronavaksine@trysil.kommune.no

Husk smittevernreglene i sommer

Nyt sommeren i Trysil med god avstand til andre.

Syklister - Klikk for stort bildeTrysil Bike Arena. Jonas Sjøgren, Destinasjon Trysil - Vi er veldig glad for at det er mange som velger å legge sommerferien sin til Trysil i år. Vi har mange flotte aktiviteter for barn og voksne i alle aldere. Og vi har god plass til alle som kommer. Vi vil allikevel minne alle om å holde avstand til hverandre, spesielt innendørs. Følg oppfordringene om avstand, og antall besøkende som står oppslått i butikker og på serveringssteder. Butikkene har lange åpningstider, benytt det gjerne fra morgen til kveld! Sammen skal vi holde smittetrykket nede! sier varaordfører Stine Akre.

Smittevernreglene

De grunnleggende smittevernreglene må vi fortsatt følge. Vær nøye med håndvask, host i armkroken, bruk engangsservietter, hold avstand og bli hjemme hvis du har symptom på luftveisinfeksjon. Det er også viktig at vi holder nede antallet mennesker vi møter.

Noe du lurer på?

Ta gjerne en titt på vår samleside for koronainformasjon. Du kan også ringe oss. Tid for testing booker du på testtelefonen +47 40 40 96 30. Andre koronaspørsmål rettes til koronatelefonen på + 47 94 02 38 96 eller Trysil.koronainfo@trysil.kommune.no.

God sommer og nyt den med god avstand!