God skutersesong i Ljørdalen i 2021

Roger H. Eriksfaldet i Ljørdalen Snøscooterklubb er storfornøyd med årets skutersesong som varte ut april.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fire skutere - Klikk for stort bildeDugnadsgjengen i Ljørdalen Snøscooterklubb gjør en kjempejobb før, i og etter sesongen. Roger Holmstrøm Eriksfaldet
- Vi solgte 259 løypekort med stort og smått. Av dem var det 72 medlemskort, noe som er veldig bra. Det er bra vi får inn noen kroner så vi kan investere i mer utstyr, sier han.

Dugnad

Han takker dugnadsgjengen som samler inn, sorterer og panter flasker og burker. Det er ei viktig inntektskilde for klubben. Og selvsagt takker han alle som på dugnad er utpå sent og tidlig for å holde leden i tipp topp stand.

Fornøyde

- Jeg har snakket med en del folk i løypa i vinter, og de har vært veldig fornøyde. Vi har også hatt besøk av både politi og Statens naturoppsyn som heller ikke hadde noen store ting å sette fingeren på. Det tyder på at folk følger det som gjelder av regler og forskrift, sier Roger.

Utvidelse

Til neste sesong håper skuterklubben at kommunen vedtar ei ny løype ned til Ljørdalen Bil og Maskin og ei til Vidsyn i Flendalen. Kommunen har varslet oppstart av utredning av disse samt løype i Vestre Trysil. Innspillsfristen er 15. mai.

Til toppen