Fotografer nært

Tema for vår fotokonkurranse i år er nærbilde. Innleveringsfrist er 26. september.

Løvetann med dugg - Klikk for stort bilde

Velkommen til å delta i vår fotokonkurranse. Du kan gjerne bruke noen bilder du allerede har eller knipse i vei. Årets tema favner bredt, så her er det bare å bruke fantasien.

Innlevering

Frist for å levere inn bidrag til konkurransen er 26. september. Hver fotograf kan delta med maks tre bilder. Bildene skal være ferdig montert og kan gjerne ha en tittel. Lever med en egen lapp med fotografens navn og telefonnummer. Bidragene leveres inn på servicetorget i rådhuset som har åpent mandag, onsdag og fredag kl. 9-15. For de andre dagene avtal tid for levering på telefon 62 45 77 00 mellom kl. 9-15. Du kan også levere bildene direkte til kultur- og idrettskonsulent Malin Jonsson.

Mobilfotokonkurranse

I år, som i fjor, har vi også en egen mobilfotokonkurranse for barn og ungdom til og med 25 år. Temaet er det samme; Nærbilde. Fristen for å levere inn (maks tre bilder) er 26. september. Bruk #nærbildeskjæraasendagene2022 som hashtag på Instagram eller send bildet på epost til Malin, se kontaktinformasjon under. Vinneren blir premiert med 1 000 kroner.

Konsert og utstillingsåpning

Vi lager, som vi pleier, en utstilling av alle bildene på Skjæraasendagene. I år blir det fotoutstillingsåpning og konsert med Anette Lillestu mandag 3. oktober kl. 19 i vestibylen i kulturhuset Hagelund. Gratis inngang.

Musikeren

Engerdølen Anette Lillestu framfører egne sanger på dialekt til fingernemt gitarspill. Tekstene tar ofte for seg hverdagsfilosofiske og undrende temaer. Artisten har et solid repertoar med egenskrevne låter, og musikken hennes ligger et sted i viseterrenget.

Kåring av vinneren

En jury bedømmer bildene anonymt, dvs. at de ikke vet hvem fotografen er. Samme kveld som utstillingsåpningen blir de tre beste bildene premiert. Vinneren får 3 000 kroner og muligheten til egen utstilling i Morensalen på biblioteket.

Hvis du lurer på noe, så kan du ta kontakt med Malin, se kontaktinformasjon under.

Anette Skogheim Lillestu - Klikk for stort bildeMøt musikeren Anette Skogheim Lillestu på fotoutstillingsåpningen. Jørn Kristensen  

Kontakt oss

Malin Jonsson
Kultur- og idrettskonsulent
E-post
Telefon 488 81 846
Til toppen