Folk americana inspirert på Lund

Roy Lønhøiden byr på konsert onsdag 6. oktober kl. 19 i Lund samfunnshus i Ljørdalen.

Roy Lønhøiden - Klikk for stort bildePressebilde.Det blir et spennende publikumsmøte når Roy Lønhøiden gjester Ljørdalen under årets Skjæraasendagene.

Musikeren

Musikken og tekstene til den lavmælte musikeren fra Kongsvinger beskrives gjerne som velarrangert, følsomt og tilbakelent. Han deler gjerne tanker rundt meningen med det vi omgir oss med og fyller sjela vår med - det er enkelt, gjennomtenkt og fylt av poetisk melankoli over dystre tegn i tida.

Musikksjangeren

Roy Lønhøiden skriver låter innen folk, americana sjangeren. Det sies at det musikalske landskapet lett kan beskrives som Johnny Cash møter Alf Prøysen.

Kritikeryndling

Det femte albumet Du spør meg om sannhet, som ble utgitt i april 2015, ble raskt kritikerrost, og albumet beskrives som melankolsk med en poetisk betraktning av hverdagsmenneskers liv. Lønhøiden ble nominert til Spellemannsprisen for sitt andre album, Sanger Fra Skogen, og sitt tredje album, Når Dagen Demrer Blått, i country kategorien.

Her finner du mer pressemateriell om musikeren.

Billetter

Billettene koster 250 kroner for voksne og 100 kroner for barn og honnør og selges på ebillett.no, i eBillett-appen og på servicetorget i Trysil rådhus som har åpent mandag og onsdag kl. 9-15. De andre dagene (tirsdag, torsdag og fredag) kan du kontakte oss på telefon 62 45 77 00, kl. 9-15, for å avtale tid for å kjøpe billetter på servicetorget.

Kjøp billett

Velkommen!

Til toppen