Bygg- og hyttemesse i Trysil

Trysil Næringsforum inviterer til Trysils første bygg- og hyttemesse 16. og 17. september.

Hytter i snødekt fjell - Klikk for stort bildeDet er på tide og helt naturlig at en av Norges største hyttekommuner har en egen bygg- og hyttemesse, mener arrangøren. bookTrysilonline.no
Jan Terje Ås i næringsforumet skriver:

Trysil Bygg & Hyttemesse 2022 blir i Løkjasvingen i Trysil sentrum og skjer i samarbeid med flere lokale bedrifter. På messa ønsker vi å sette fokus på kompetanseheving og ikke minst vise fram kommunens brede tilbud i tilhørende bransjer.

Målet er blant annet å fylle Løkjasvingen med lokale bedrifter og besøkende og skape en markedsplass der lokale bedrifter kan markedsføre seg, bygge nettverk og skape gode relasjoner.

Fredag vil være proffenes dag med faglig innhold for både ansatte og eiere innen bygg og anlegg. Da blir det blant annet foredrag av Trysil kommune, informasjon om læreplassordninger og rekruttering. Videre legger vi opp til en sosial avslutning på dagen.

På messen lørdag retter vi fokus mot privatmarkedet. Dette vil være en god arena for å vise fram det gode tilbudet som finnes i Trysil. Vi vil krydre messa med små og store konkurranser.

Les mer og meld din bedrifts interesse for å delta her

Les nyhetsbrev fra Trysil Bygg & Hyttemesse