Begrenset åpningstid på oppmålingsavdelingen

Fra nå til midt i november blir det begrenset mulighet til å treffe saksbehandlerne som driver med oppmåling i Trysil kommune.

Grensemerke og -pinne i skog - Klikk for stort bildeOppmålingsavdelingen må prioritere oppmåling ute før snøen kommer. Alvar Verdugo, Trysil kommune
- På grunn av redusert kapasitet på avdelingen og med tanke på at det snart blir vinter i Trysil, må vi prioritere oppmåling og saksbehandling framover. Derfor blir vi bare å treffe på telefon og på kontoret mandager og onsdager kl. 12-15 til midt i november, sier fagleder geodata Agita Freimane.

De tar så klart imot e-poster og svarer på dem så fort de rekker. Henvendelser i eksisterende og nye saker bes sendt til postmottak@trysil.kommune.no som journalfører  dem og setter på saksbehandler i saks- og arkivsystemet vårt.

Agita Freimane
Fagleder geodata