Korona

Det har ikke vært noen nye smittetilfeller i Trysil siden 3. mai.

Se oppdatert koronainformasjon

Vi vaksinerer nå aldersgruppa 55-64 år med underliggende sykdommer/tilstander.

Se oppdatert vaksineinformasjon

Barnehageopptaket er gjort

Fem barnehager har ledige plasser etter hovedopptaket.

Nybergsund barnehage - Klikk for stort bildeNybergsund barnehage er en av fem barnehager som har ledige plasser fra høsten. Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune Barnehagesjef Berit Helen Haget sier at det er ledige plasser i de kommunale barnehagene i Jordet, Nybergsund, Vestre Trysil og på Østby samt i den private Trysil Friluftsbarnehage.

Fulle barnehager

Det er fullt i alle barnehagene i sentrum; de kommunale barnehagene Nysted og Østmojordet og de private Vestadbakken barnehage Læringsverkstedet og Trysil Menighetsbarnehage. Fullt er det også i private Muggoppen barnehage i Jordet.

Lovfestet rett

Det er barna som har lovfestet rett på barnehageplass som har fått tilbud nå; dvs. de som er født før 1. desember 2020 og som søkte innen fristen 15. februar 2021. De hadde svarfrist 24. april. Klagefristen er tre uker fra de fikk svar på søknaden.

Gå til svarskjema

Neste opptak

Søkere som ikke har lovfestet rett på barnehageplass, vil få svar på søknadene etter at det supplerende opptaket er gjort. Det skjer tidligst i uke 20. Tidspunktet avhenger av behandlinga av eventuelle klager og deretter bl.a. av tilgang på ledige barnehageplasser og hvor mange som ønsker plass hvor.