Åpen dag i Jordet barnehage

Jordet barnehage har ledige plasser fra august. Lyst til å se hvordan det er der? Kom på åpen dag 6. februar.

Jordet barnehage mot sørvest - Klikk for stort bildeDen nyeste kommunale barnehage i Trysil er i Jordet. Den ble åpnet i 2021. Grete Myrvold Rydje, Trysil kommune

Styrer Lena Smith Høiby ønsker alle foresatte som tenker å søke om barnehageplass fra høsten - og ungene de skal søke om plass til - velkommen på åpen dag mandag 6. februar kl. 17-18.30.

Prøveprosjekt

- Da vil dere få se dere rundt i barnehage, snakke med meg og pedagogiske ledere og stille de spørsmålene dere vil før søknadsfristen for hovedopptaket 15. februar, sier Lena.

Åpen dag prøves bare ut i Jordet denne gangen, men de som har tenkt å søke barnehageplass i en annen barnehage, kan kontakte styreren der og avtale et besøk.

Lena Smith Høiby
Jordet barnehage