80 barn er klare for sommerskolen

Nå gleder lederteamet og aktivitetslederne seg masse til å ta i mot sommerens deltakere.

Sara Nordsveen, Hedda Lysfoss Løvlund, Beathe Helen Sande, Karine Heien og Maria Pedersen - Klikk for stort bildeLederteamet er Sara Nordsveen (rektor), Hedda Lysfoss Løvlund, Karine Heien og Maria Pedersen. Bak rådgiver Beathe Helen Sande. Ramona Nordnes, Trysil kommune

Sommerskolen er nå fulltegnet - og heldigvis har alle fått plass. Det blir 40 deltakere per uke, til sammen 80 deltakere.

Sommerskole i august

Trysil sommerskolen blir etter samme modell som i fjor og arrangeres fra mandag til fredag kl. 10-14.30 i uke 31 og 32. Torsdag blir en litt lengre dag med oppstart kl. 8.45 og avslutning kl. 15.

- Vi har engasjert en gjeng med dyktige studenter og skoleelever til å planlegge og gjennomføre årets tilbud, forteller rådgiver Beathe H. Sande.

Lederteamet og aktivitetslederne

Et eget lederteam har planlagt innholdet og opplegget for sommerskolen. I dette teamet er Sara Nordsveen (rektor), Hedda Lysfoss Løvlund, Karine Heien og Maria Pedersen. De andre studentene/elevene som skal jobbe på sommerskolen er; Eline Heien, Janniche Enger, Auden Sundsbakken, Jo Aasmund Sletten, Ole Sebastian Svingen, Alemdina Draganovic og Simen Øverby.

- Dette er en herlig, kreativ, engasjert og ansvarsfull gjeng med unge tryslinger som skal gjennomføre to fine uker med sommerskole og sørge for at elevene som kommer, får ei lærerik og artig uke full av lek og opplevelser, sier Beathe.

Aktivitetene

Uken på sommerskolen inneholder masse forskjellige aktiviteter, blant annet sykling og klatring, badedag i Søre Osen, tur til Rush Trampolinepark, surfing og bowling på Radisson Blu Resort Trysil.

Gratis tilbud

Sommerskolen er et gratis tilbud for barn og unge som bor i Trysil kommune. Sommerskolen er for de som skal begynne i storskolen etter ferien, dvs. 5., 6. eller 7. klasse. Utstyr som elevene trenger, får de låne. Basen for sommerskolen blir på Trysil ungdomsskole. Og hver dag får de gratis lunsj, og alle får sin egen t-skjorte med sommerskolens logo.

Sommerskolen arrangeres av Trysil kommune. Alt av aktiviteter, utstyr og lunsj er gratis og dekkes av midler gitt fra Gjensidigestiftelsen, Utdanningsdirektoratet og kommunale midler.