Skaff deg eFaktura eller AvtaleGiro

Toril Hornsletten og Wenche Sæther

Toril Hornsletten og Wenche Sæther på økonomiavdelingen oppfordrer alle som skal betale kommunale fakturaer til å ta i bruk eFaktura eller AvtaleGiro.

Foto: Ramona Nordnes, Trysil kommune

​Nå kan du enkelt betale dine kommunale regninger med eFaktura eller AvtaleGiro.

​Du velger selv om du vil få eFakturaer fra Trysil kommune i nettbanken din.

eFakturareferanse

Når banken spør om eFakturareferanse, så er dette ditt kundenummer som du finner på papirfakturaen fra Trysil kommune.

eFaktura

Du godkjenner din eFaktura i nettbanken før beløpet trekkes fra kontoen. Med eFaktura kan du selv endre beløp, konto og forfallsdato på regningen. Du kan også velge å bli varslet hver gang du mottar en ny eFaktura i nettbanken.

AvtaleGiro

AvtaleGiro er en egen tjeneste for automatisk betaling av faste regninger. Du inngår en avtale med banken om hvilke fakturaer som skal betales direkte fra din konto på forfallsdato. AvtaleGiro passer godt for tjenester som strøm, avis, forsikring, husleie og kommunale avgifter.

En kombinasjon

Det er også mulig å velge en kombinasjon der eFaktura med fakturadetaljene sendes direkte til nettbanken din og lagres der, men du slipper å godkjenne betalingen, da fakturaen automatisk betales på forfallsdato med AvtaleGiro og pengene trekkes på konto.

Avtalene gjøres mellom deg og din bank.

Mer informasjon finner du til høyre.

Sist oppdatert: 17.03.2017 11:30:35
Dele innhold