Hopp til hovedinnhold Hopp til søkeboks Hopp over båndkommandoer Logg på
Ledige stillinger

Støttekontakter ønskes

Av: Ramona Nordnes | Publisert: 14.03.2017 10:35:00
Barn og voksne går tur

​Gi litt av din tid slik at andre kan få en aktiv, trygg og meningsfull fritid. Bildet er et illustrasjonsfoto fra en tur til Skagsvola.

Foto: Hans Martin Nysæter

 

​​​Vi søker initiativrike og sosiale personer i alle aldre over 18 år, både kvinner og menn, som kan følge våre brukere til ulike aktiviteter noen timer per uke.

​Vil du hjelpe mennesker til å få en aktiv, trygg og meningsfull fritid, komme ut av en isolert tilværelse og få nye kontakter?

Betydningsfull jobb

Jobben som støttekontakt er svært viktig, og kanskje er du akkurat den vi søker. For å skape stabilitet for brukeren, bør du kunne binde deg som støttekontakt over en lengre periode - helst mer enn ett år.

Jobbinnhold

Jobben som støttekontakt kan for eksempel være å følge til fritidsaktiviteter, gi støtte til å mestre sosiale situasjoner eller styrke/opprettholde et sosialt nettverk. Det er behov for støttekontakter til barn, ungdom og voksne med variert bistandsbehov. Timetallet vil variere, og oppdragene kan være både på dag- og kveldstid.

Personlige egenskaper

Som støttekontakt bør du være sosialt engasjert, ha evne til å finne på aktiviteter og finne glede i å hjelpe andre mennesker. Du må være pålitelig, gi tydelig beskjed og følge opp avtaler. Det er ikke krav om fagbakgrunn, men søkere må levere politiattest.

Søknad

Send gjerne søknaden elektronisk, søknadsskjema og mer informasjon finner du til høyre. Søknaden kan også sendes til postmottak@trysil.kommune.no eller Trysil kommune, postboks 200, 2421 Trysil. Ta gjerne kontakt med tjenestekontoret hvis du har spørsmål, se kontaktinformasjon til høyre.

 Kontakt oss

Sist oppdatert: 25.10.2017 00:55:02
Dele innhold